Rabu, 21 September 2011

Hello Tukang COPAS. Masih bandel aja ya. Udah dikasih tau masih aja Ngeyel. Maunya Apa Seh? by http://cewekbisyar.blogspot.com/

Thank you for using rssforward.com! This service has been made possible by all our customers. In order to provide a sustainable, best of the breed RSS to Email experience, we've chosen to keep this as a paid subscription service. If you are satisfied with your free trial, please sign-up today. Subscriptions without a plan would soon be removed. Thank you!
Missi agan agan ane mau jual happy call kaka ane nih,
Keadaan second tapi masih mulus seperti baru coz jarang banget di pake cuma baru kepake 1-2 kali aja, dus masih ada.
Harga nya 500k aja, nego tipis lah,,,, sori pic blum bisa di upload coz ribet pake hp, minat sms ke
selfi : 08998731733
Ade : 085782745200
?* †???k ??? *? agan2

ransel69 21 Sep, 2011


--
Source: http://www.kaskus.us/showthread.php?t=10609038&goto=newpost
~
Manage subscription | Powered by rssforward.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar